dimecres, 29 d’abril del 2009

estalviar temps o vida?



La foto que veiem a la dreta és de l'estació de Cardedeu. L'estació divideix el poble, la gent que viu a la dreta de la imatge es troba al centre del poble, amb la majoria de les botigues, d'escoles i el pavelló, i la gent que viu a l'esquerra del poble es troba en que per poder arribar al centre del poble poden fer dos coses: donar una volta de vint minuts caminant, o bé amb 5 minuts trevassant la via del tren. El poble ha demanat que es faci un pas subterrani en el tram de les vies, per poder passar d'una part del poble a l'altre, però encara no es fa. Això ha causat molts accidents, i morts de gent que no sentia a venir el talgo.
El pitjor no és això, perquè crec que la gent que decideix passar per les vies hauria de ser conseqüent amb el que pot passar. El que trobo que es el pitjor, es que els pares que tenen pressa també fan passar els seus fills per la via. Els nens són conseqüents del que pot passar? Si qui els hi obliga a passar són els pares? Educativament es correcte?

Per mi, no és correcte. Els pares han de saber que posen en perill, no només la seva vida, si no que també la dels seus fills.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada