dijous, 12 de febrer del 2009

"LOS NIÑOS HACEN LO QUE VEN"




L'altre dia a classe vam estar parlant sobre l'educació que li donava el pare quan ell esperava amb el seu fill que el semàfor es poses verd. L'educació està a tot arreu, i tots en som responsables. Això em va fer pensar en aquest anunci, que va ser considerat el millor anunci de l'any. Aquest anunci el vaig veure per primer cop amb els escoltes, després de visionar-lo el vam comentar i tots coincidíem que era un anunci molt fort, però que l'essència estava en que els nens agafen a un exemple i acostumen a imitar-lo, i que és molt normal que aquest exemple en siguin els pares.
Crec que és un molt bon anunci per fer veure a la gent i sobretot als pares que l'educació no només està en les escoles, sinó que l'educació està absolutament a tot arreu, en qualsevol lloc i moment.

Cristina Moret.

1 comentari:

  1. Quin anunci més bo! jajaja Com no veig casi la tele no havia vist aquesta nunci, però es boníssim! jaja
    Tens rao en això de l'educació. No podem pensar que solament les escoles són les que eduquen, o pensar que solament elles tenen la potestat per fer-ho. Està clar que la veritable educació que formarà a un nen, almenys en la forma de ser, no ve determinada per l'escola, sinó per l'entorn, la familia, la culutra, els companys....
    Moltes gràcies per la teva aportació al meu blog :)
    Ens veiem a classe!

    Joel

    ResponElimina